FAQs

Es necessita experiència prèvia per assistir a un taller d'acroyoga?

Els nostres tallers són multinivell, per tant, és benvingut qualsevol nivell. Si és la primera vegada que practiques acroyoga, nosaltres et donarem les eines per poder començar a fer la pràctica segura, per a poc a poc anar agafant nivell . En el cas que ja tinguis un cert nivell, nosaltres et donem diferents opcions per poder experimentar en diferents flows o “wachine machines” i al mateix temps perfeccionar la teva tècnica.

Si tinc una mica de sobrepès puc practicar yoga o acroyoga?

Recorda que tant el yoga com l’acroyoga són per tot tipus de cossos i edat, tot i això en els tallers o classes recomanem que si es té sobrepès seria necessari primer visitar a un metge especialista per poder reduir de pes sempre assessorat/da.

En el cas de l’acroyoga, existeixen 3 rols, on en cada un dels rols treballa aspectes diferents, un potser treballarà més la força, altres la flexibilitat i finalment el cuidador el saber donar confiança i vetllar pels demes. Per tant si es tracta d’uns quilos de més no hi ha problema, pensa que el secret rau en la tècnica i no en la força.

En els tallers d'acroyoga i/o classes puc assistir amb nens?

Els tallers i classes d’acroyoga estan enfocats per adults, de totes maneres si els pares es fan el càrrec es poden portar nens a partir de 8 anys. La raó és que al no ser un taller d’acroyoga per famílies o nens en els exercicis poden quedar limitats, pel simple fet que els cuidadors han de ser més grans d’estatura que el volador i la base per poder garantir una seguretat.

Necessito tenir parella per poder assistir a un taller o classe d'acroyoga?

En la pràctica d’acroyoga a diferència del yoga si que és necessària una parella, tot i això  per poder assistir als tallers o classes No és necessari assistir amb parella.

Què necessito portar a les classes de yoga o acroyoga?

Yoga:

  • En les classe de yoga només necessites portar roba còmoda
  • Una tovallola.
  • Es recomana no beure aigua durant la pràctica de yoga, ni en teoria 30min abans ni després, com tampoc venir amb la panxa plena. El fet de no beure aigua durant la pràctica és perquè el cos ha de mantenir un flux tant de sang com de prana constant i la temperatura de cos s’ha de mantenir.  Durant el dia es recomana una bona ingesta d’aigua per poder mantenir els músculs, les articulacions, la fàscia… ben hidratades.

Acroyoga:

  • En la pràctica d’acroyoga es recomana portar roba còmoda, normalment ajustada per facilitar els moviments.
  • També recomanem que porteu una tovallola i esterilla.
  • Aquí si es recomanable beure aigua durant la practica, pel simple fent que es una pràctica molt dinàmica i fins i tot algun dàtil o plàtan per després de la pràctica.
Si tinc la mestruació puc assistir a una classe de yoga o acroyoga?

Yoga:

En la classe de yoga et recomanem que ens ho comentis, nosaltres et podrem donar variacions en aquelles postures que no son recomanable per aquests dies de menstruació i d’altres que són molt beneficioses. Tot i això si que t’aconsellem que d’una manera més suau no deixis de fer la teva pràctica.

Acroyoga:

Pel que fa l’acroyoga et recomanem que els primers dies descansis, sàpigues escoltar el cos i deixis que faci el seu procés. L’acroyoga és més dinàmic i treballa en posicions invertides no massa recomanables per la menstruació.

 

Si estic embarassada puc assistir a un taller o classe d'acroyoga?

Si és la teva primera vegada, no et recomanem que facis cap mena de taller d’acroyoga, tot i això si ja ets una persona molt familiaritzada amb l’esport i ja estàs al segon trimestre si podries practicar acroyoga, sempre amb algun cuidador experimentat i escoltant el cos.

Si ja practicaves acroyoga anteriorment i ja tens cert nivell, evidentment que respectant el que et demani el cos pot seguir amb la teva pràctica, tot i això a l’últim trimestre el volum de la panxeta farà impossible certs moviments.