Saps que és l’Acroyoga?

La paurala “Acro” en grec significa alt, elevat. La traducció literal del mot sànscrit “yoga” es “unió, unificar” .L’acroyoga eleva la connexió entre un mateix i els altres a través del joc, el moviment i la consciència.

En la pràctica d’acroyoga es dilueixen les pors i es convida als practicants a les noves i infinites possibilitats de comunicació, confiança i unió tot mesclant  les tres disciplines:

  • Yoga
  • Acrobàcia
  • Massatge tailandès

És una pràctica molt més dinàmica i física que el yoga i es practica amb parella, per tant es requereix un mínim de condició física per evitar lesions.

A diferència del yoga, l’Acroyoga et dóna l’oportunitat de transformar els aspectes tant físics, mental i espirituals de l’autopràctica a la dinàmica de grup.

Encara no saps què és una jam d’acroyoga?

Una jam d’acroyoga és el mateix concepte que utilitzen els músics. Els músics fan jams que són trobades per poder practicar lliurement i compartir el que s’ha après. Doncs en l’acroyoga és el mateix, però en aquest cas ens trobem una colla de acromonkeys per jugar, compartir i passar una bona estona fent el que més ens agrada.

Normalment en les Jams d’acroyoga, el practicant ja te un mínim de pràctica, i el que vol aconseguir es poder jugar amb seguretat amb altres acroyoguis.

Et recomanem, si encara no has practicat mai acroyoga, que assisteixis com a mínim a uns quants tallers o classes.

A les jams no només ho anem a passar bé, sinó que a més a més busquem una pràctica segura.

Si vols obtenir més informació sobre les Jams que organitzem pel territori Gironí, posa’t en contacte amb nosaltres tant per correu acroyogamind@gmail.com o via whats 690129265.

 

Cronograma del evento (2)

Diumenge
-
Jam d'Acroyoga Ateneu Popular Mala Petja C/ Bonaire 22 Olot

Dimecres
-
Classes d'Acroyoga Multinivell Gimnàs Topteam Ctra Olot 33 , 17858 La vall de Bianya

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *