Yoga en L'Embaràs

L’embaràs és potser l’etapa més especial d’una dona i encara hores d’ara, la manera en que el cos transmet l’essència de la vida al nadó, tot un misteri.

En aquestes classes et donem l’oportunitat de millorar el teu estat, tant físic, mental i espiritual durant la gestació i afavorir el procés de creixement i maduració del teu cos fins el dia del part. Tot això gràcies a una pràctica adaptada a cada etapa de l’embaràs donant l’oportunitat a la mare de viure aquesta etapa més conscient.

T’ajudem a viure a aquest viatge amb altres futures mares i així crear comunitat, la qual cosa ens pot ajudar per abordar l’ansietat i veure que una no està sola, que totes tenim dubtes i angoixes.

Ens permet relacionar-nos amb el dolor d’una manera més conscient mitjançant les tècniques de respiració molt útil en la última etapa de l’embaràs, fet que moltes dones potser temen.  Posarem èmfasis a les posicions d’obertura de cadera i mobilitat de la pelvis per facilitar el part, el post part, així davant del dolor no ens tensarem o tancarem.

Pel que fa la part més física, posem èmfasis en el dinamisme, enfortint i donant flexibilitat al cos, també reaprenem a respirar gràcies a exercicis de respiració que ens ajudaran a mantenir un millor estat de presencia i de calma, de manera que reduïm el possible estres com també augmentar la consciència corporal i així disminuir possibles molèsties típiques de l’embaràs.

També és un gran espai per poder estar més per tu i la vida que s’està creant dins teu. Gaudint del “ser” i no del “fer”. Deixant florir aquesta connexió amb el teu bebè. Deixant un espai per poder escoltar el cos i notar cada canvi durant aquests 9 mesos tan especials.

T’ensenyem a practicar l’acceptació i la gratitud.

Recorda que el yoga no només són postures o “asanas” sinó que és un treball de la ment. Recorda que un part no sempre és  de la manera que una desitja, i això fa que moltes mares se sentin fracassades o decebudes per no haver tingut el part que havien planificat. Doncs aquí apareix el treball més bonic el de reconciliar-se amb un mateix. Nosaltres t’ajudem a preparar-te per un dels moments més intensos i màgics.